spanduk

produk

  • Seal Kit Pikeun Rock bor WOSERLD HC25

    Seal Kit Pikeun Rock bor WOSERLD HC25

    Rincian Gancang Ukuran ngaropéa Tempat Asal nanjing, Cina Ngaran Brand HOVOO Jumlah Modél HC25 Ukuran baku Sampel Sadia Bahan PU PTFE HNBR jeung saterusna Sertifikasi ISO9001 OEM narima Kapasitas 100 set per poé Warna beureum, hideung, konéng MOQ 1set Paket Kantong Plastik, kotak karton waktos pangiriman 1-7 poé bubuka produk A kit segel nyertakeun loba produk, bahan béda, fungsi béda jeung kelir béda.Urang boga keur...
  • Boxed nitrile silicone karét Assortment O-ring NBR perbaikan kit o-ring kotak kit

    Boxed nitrile silicone karét Assortment O-ring NBR perbaikan kit o-ring kotak kit

    Rincian penting Ukuran ngaropéa Tempat Asal Guangdong, Cina Ngaran Brand HOVOO Jumlah Modél Bahan baku nbr Karasa 90 ~ 96shore Max tekanan 40MPa Sampel bébas Sertifikasi ISO9001 Warna hideung Keyword o ring kit Service Palayanan alus Fitur Sealing Performance Pamakéan excavator perbaikan mékanis Kauntungan Long Hirup Gawé Produk Katerangan O-cingcin mangrupakeun salah sahiji anjing laut paling umum dipaké dina rarancang mesin sabab ine ...
  • CAT 315D Excavator hidrolik Silinder Arm ngalereskeun Seal Kit

    CAT 315D Excavator hidrolik Silinder Arm ngalereskeun Seal Kit

    Rincian Gancang Modél béda pikeun silinder booming, cyliner ARM, ember silinder segel kit.Track Adjuster Seal Kit.Suku cadang model supplier séjén teuing.Kontak kami!!Inpormasi produk Ngaran Bagian Hidrolik Silinder Arm Seal Kit Merk HOVOO Sertifikasi ISO9001 Model 315D Ukuran Ukuran Standar atanapi Ukuran Custom Warna Hideung Coklat Konéng sareng Langkung Bahan NBR + FKM + PTFE + PU Teu karasa 70 derajat - 95 derajat Tekanan 0 ~ 0,05Mpa Suhu -35 ~ 220 ° C Fitur Tahan minyak, panas...
  • batu palu hidrolik breaker BEILITE BLT100 Seal Kit

    batu palu hidrolik breaker BEILITE BLT100 Seal Kit

    Kit segel husus dikembangkeun pikeun Belite crushing palu.Hiji set sadaya produk sealing diperlukeun dina Beilite runtuyan crushing palu bisa diganti。 Rincian Gancang Ukuran standar Tempat Asal Guangdong, Cina Ngaran Brand HOVOO Jumlah Modél BEILITE 100 Aplikasi palu breaker Tipe Seal-kit Warna Béda MOQ 1 set Bahan PU ,PTFE, HNBR, Layanan FKM Bales Dina 24 Jam waktos Pangiriman 1-7 Dinten Sertipikat ISO9001 Pangiriman Ku Udara / Express / Laut ...
  • X Wangun Ring Seal Quad Ring

    X Wangun Ring Seal Quad Ring

    Rincian penting Ukuran Ukuran standar Tempat Asal Cina Ngaran Brand HOVOO Ngaran Produk Standar X-Ring X Bentuk Seal Quad Ring Bahan HNBR Warna hideung Teu karasa 70-90 Shore A Aplikasi Industri Kauntungan Long Gawé Paket Kantong Plastik PE Sertifikasi Kantong Plastik ISO 9001 Standar atanapi Nonstandard OEM Baku Tipe Babak bungkusan & pangiriman Rincian bungkusan 1.Inner packing: kantong plastik + Outer packing: kotak karton 2.Packed dina kasus kai wrapp ...
  • Frukawa F12 HB10G Hammer Diafragma 140 X 40

    Frukawa F12 HB10G Hammer Diafragma 140 X 40

    Rincian Gancang Tempat Asal Cina Sertifikasi ISO9001 Nomer Modél F12 HB10G Bahan HNBR Kamampuhan Pasokan 200 Potongan / Potongan per Poé Bungkusan & pangiriman Harga Negotiable Bungkusan Rincian Kantong PP di jero, Kotak karton di luar Waktu Pangiriman 3-7 Poé saatos Pamayaran Sarat Pamayaran Western Union, RMB , T / T jsb Port guangzhou atanapi Shanghai Ieu mangrupa bagian penting tina accumulator nu, utamana isolating minyak hidrolik jeung nitrogén.Permukaan diafragma h...
  • Hydraulic Piston Step Seal PTFE / PU Geser Ring Jeung o Ring

    Hydraulic Piston Step Seal PTFE / PU Geser Ring Jeung o Ring

    Rincian Gancang Data Téknis Tekanan Suhu Ngageser speed Medium Standar ≤60 MPa -45 ... +200 ℃ ≤15 m / s Mineral minyak dumasar cairan hidrolik, cairan hidrolik bieu kaduruk, cai, hawa jeung sajabana.Bahan O-ring Geser ring Standar NBR PTFE-Perunggu Husus (on pamundut) FKM PTFE-Karbon Instalasi Dimensi tabel dumasar kana Métrik Ukuran d h9 D H9 L +0.2 O d1 C≥ R1≤ 4~18 d+4.9 2.2 1.8 2 0.4 8~25 d+7.3 3.2 2.65 2 0.4 19~150 d+10.7 ...
  • Excavator hidrolik piston Seal SPGW Piston Seal Ring

    Excavator hidrolik piston Seal SPGW Piston Seal Ring

    Rincian penting Ukuran nurutkeun model excavator Tempat Asal Guangdong, Cina Ngaran Brand HOVOO Jumlah Modél SPGW Standar atanapi Nonstandard Standar Tipe Piston segel kit Teu karasa 90-95 Shore A Suhu Gawé -40-120 ℃ (nurutkeun bahan) Warna Hideung / Coklat RANGE APLIKASI Pikeun sistem hidrolik reciprocated.Mibanda kinerja alus teuing lamun dilarapkeun dina beban beurat jeung sealing ganda dina kaayaan kerja tekanan tinggi.Partikel...
  • PTFE ngeusi Perunggu Excavator anjing laut SPGO

    PTFE ngeusi Perunggu Excavator anjing laut SPGO

    RANGE APLIKASI Standrad segel kompak pikeun aplikasi lega.Sipat anu sami sareng SPG.Teknis Data Tekanan Suhu Ngageser speed Medium Standar ≤35 MPa -35…+160 ℃ ≤1.5 m / s Minderal minyak dumasar cairan hidrolik, cairan hidrolik bieu kaduruk, cai, hawa jeung sajabana.BAHAN STANDAR Cincin Segel: Dieusian PTFE O-Cingcin: NBR Rincian ésénsial Tempat Asal Guangdong, Cina Ngaran Brand HOVOO Nomer Model SPGO Standar atanapi Nons ...
  • HOVOO DEBU SEAL scraper PU Minyak Seal

    HOVOO DEBU SEAL scraper PU Minyak Seal

    BAHAN baku ring Seal: PU RANGE APLIKASI Pikeun reciprocated, ayun atawa puteran Sistim sealing.The wiper segel dilengkepan lip pikeun nyoplokkeun kokotor, lebu atawa Uap anu rada anut kana rod.Proporsi ditangtoskeun tina lip wiper kami ensures yén éta tetep dina kontak sampurna jeung beungeut rod pikeun miceun deposit kayaning leutak jeung és.ENTERPRISE HONOR Sajarah Pangwangunan Perusahaan 2007 Nyetél proyék sareng st...
  • Alus Quality inported biru pu V-Ring VL VS VA anjing laut

    Alus Quality inported biru pu V-Ring VL VS VA anjing laut

    Rincian ésénsial Tempat Asal Guangdong, Cina Ngaran Brand HOVOO Style VA / VS anjing laut Aplikasi Silinder hidrolik Warna biru Tekanan ≤20 Mpa Suhu -30 ℃ ~ + 80 ℃ bijil ISO9001 Paket Carton Produk Témbongkeun Ngeunaan kami Nanjing Hovoo Machinery Technology Co., LTD. , ayana di ibukota geulis genep dinasti Nanjing.Diadegkeun dina 2013, éta ngahususkeun dina produksi sareng penjualan rupa-rupa segel mesin konstruksi, ...
  • SOOSAN Shock Absorber Pikeun Hydraulic Breaker Hammer

    SOOSAN Shock Absorber Pikeun Hydraulic Breaker Hammer

    Perkenalan Produk Breaker palu shock absorber mangrupakeun bagian dilarapkeun ka crushing hammer.Its peran primér nyaéta pikeun ngurangan Geter tur maké, tapi ogé boga peran muffler, dina karya crushing palu maénkeun peran anu teu underestimated.Dina raraga nyegah crushing palu dina prosés operasi Geter kaleuleuwihan jeung noise, sarta sangkan karya tina crushing palu leuwih lancar, crushing hammer block nyerep shock mangrupa bagian indispensable nu éféktif ...