spanduk

Tentang Kami

Nanjing Hovoo Mesin Téhnologi Co., LTD

■ Perusahaan kami

Puseur operasi kami lokasina di Nanjing, nu nyertakeun wewengkon leuwih ti 1000 méter pasagi.Puseur ayeuna gaduh 45 pagawé anu ngatur daérah anu béda.Hovoo mangrupakeun agén pangbadagna Beilite crushing palu jeung hiji-hijina agén BKS ditunjuk di Cina.Ku alatan éta, urang bisa ngajawab kabutuhan brand béda pikeun konsumén jeung nyadiakeun layanan hiji-eureun.

Simkuring salawasna difokuskeun widang mesin konstruksi.Pabrik urang gaduh garis produksi anu lengkep sareng maju.Ogé kami boga division jelas tanaga gawé, inspeksi kualitas ketat tur set pinuh ku sistem gudang.

Hovoo mangrupikeun pasangan anu dipercaya, nyayogikeun produk anu luhur sareng ngajantenkeun anjeun béda!

PABRIK

■ Produk Kami

Urang utamana kalibet dina panalungtikan, manufaktur, jeung ngajual anjing laut pikeun rupa-rupa usaha.Contona, anjing laut piston, anjing laut rod, anjing laut usaha Rotary, piston jeung rod anjing laut, kadaharan-grade anjing laut minyak, pneumatic jeung hidrolik anjing laut, mesin rékayasa anjing laut, anjing laut minyak, anjing laut kompak, maké strips, cingcin pituduh, anjing laut PTFE, anjing laut PU, segel wiper jeung saterusna.Urang bakal nyieun segel pre-dirakit dumasar kana sampel klien '.A rentang lengkep produk, spésifikasi euyeub, Pilihan tanpa salempang!

PABRIK1
PABRIK2
PABRIK3

Nyetél proyék sareng mimitian nyiapkeun

Ngembangkeun bisnis pikeun pasar palu crushing hidrolik

Lebetkeun pasar excavator

Brand of Hovoo diadegkeun

Aktipkeun agén BKS

HOVOO janten agén umum BKS di kiduleun Cina

Departemén bisnis internasional diadegkeun

Nyetél departemén R&D pikeun panalungtikan téknologi sealing dina sagala rupa widang

Nguji kinerja produk dina sagala rupa widang

Lebetkeun pasar global sapertos Amérika Kalér, Wétan Tengah, Asia Tenggara sareng sajabana.