Hidrolik breaker Seal Kit
Korsi Accumulator Seal Kit
Balik Kepala Seal Kit

Tentang Kami

Urang utamana kalibet dina panalungtikan, manufaktur, jeung ngajual anjing laut pikeun rupa-rupa usaha.

  • Hovoo mangrupakeun agén pangbadagna Beilite crushing palu jeung hiji-hijina agén BKS ditunjuk di Cina.

    Saha Urang

    Hovoo mangrupakeun agén pangbadagna Beilite crushing palu jeung hiji-hijina agén BKS ditunjuk di Cina.

  • Urang utamana kalibet dina panalungtikan, manufaktur, jeung ngajual anjing laut pikeun rupa-rupa usaha.

    Produk Kami

    Urang utamana kalibet dina panalungtikan, manufaktur, jeung ngajual anjing laut pikeun rupa-rupa usaha.

  • Hovoo mangrupikeun pasangan anu dipercaya, bisnis jujur, nyayogikeun produk anu luhur, ngajantenkeun anjeun béda.

    taros Kami

    Hovoo mangrupikeun pasangan anu dipercaya, bisnis jujur, nyayogikeun produk anu luhur, ngajantenkeun anjeun béda.

tentang Kami
ngeunaan Hovoo

Pausahaan urang aya di Nanjing, nyertakeun wewengkon leuwih ti 1000 méter pasagi, lingkungan taman téh geulis.Pausahaan ayeuna gaduh 45 karyawan anu ngatur daérah anu béda.Hovoo mangrupakeun agén pangbadagna Beilite crushing palu jeung hiji-hijina agén BKS ditunjuk di Cina.

nempo leuwih