spanduk

warta

  • Bewara Libur Taun Anyar Cina

    Punten diinpokeun / dipepelingan yén perusahaan kami bakal ditutup ti 18 Januari dugi ka 30 Januari kanggo liburan Taun Anyar.Operasi bisnis urang bakal normal deui dina 31 Januari Pamahaman anjeun bakal dihargaan pisan upami liburan urang nyababkeun kasulitan.Kanggo naon waé patarosan penjualan sareng dukungan, ...
    Maca deui
  • Poé sukur

    Poé sukur

    Poé sukur nyaéta festival tradisional barat, nyaéta libur dijieun ku urang Amérika, tapi ogé libur reuni kulawarga Amérika! Harti utama Poé sukur nyaéta pikeun ngabejaan urang kaéndahan alam manusa, tina naon bae bisa ngagambarkeun rasa sukur, salam kolot anjeun. , babaturan, tulungan ...
    Maca deui
  • Produk naon anu kalebet dina kit segel Caterpillar?

    1.DKBI jenis ieu lebu-bukti lip jero permukaan ngageser tur muka chamfer leutik, ku kituna bisa kerok jumlah leutik pilem minyak residual dina shaft.The design unik ngaronjatkeun aréa PU coated cangkang beusi.2. Struktur UDX UDX segel minyak utama adopts bahan polyurethane anyar.Henteu ngan hiji ...
    Maca deui
  • Kumaha carana milih excavator sorangan?

    Harga excavator henteu mirah, seueur jalma anu ragu nalika ngagaleuh, tungtungna merek naon anu kedah digaleuh?Model merek mana anu langkung cocog pikeun anjeun sareng langkung lami?Janten, sakedik pangaweruh pikeun dibagikeun sareng anjeun.1.Caterpillar Amérika brand, timer dihasilkeun, kuat, harga tinggi, hig ...
    Maca deui
  • Kagiatan pausahaan

    Dina tanggal 20 Méi, pausahaan ngayakeun kagiatan ngawangun tim di Nanjing.Sakitar 30 urang anu hadir.Sanajan éta panas, aranjeunna aktip ilubiung dina kagiatan tur competed di grup pikeun meunang honors pikeun tim maranéhanana.Konstruksi grup anu suksés henteu ngan ukur ngamungkinkeun para karyawan pikeun ningkatkeun kaayaan saling ...
    Maca deui
  • Kumaha anjeun ngukur segel?

    Kumaha anjeun ngukur segel?

    Ukur Diaméter Luar (OD), Diaméter Batin (ID), lebar sareng jangkungna.Sering diménsi dicitak dina segel.Upami henteu, anjeun tiasa ngukur segel nganggo pangawasa, vernier atanapi calipers.Candak sababaraha pangukuran sabudeureun segel nalika ngukur diaméterna, guna nerapkeun hiji ...
    Maca deui
  • Kumaha carana miceun segel

    Kumaha carana miceun segel

    A: Nalika ngabongkar segel mékanis, teknisi pangropéa kedah ati-ati.Palu jeung sekop datar mastikeun dilarang ulah ngaruksak sealing element.A pasangan kawat hook bisa dijieun. Lamun skala teu bisa dihapus, éta kudu cleaned saméméh disassembly.B: Lamun duanana tungtung pu ...
    Maca deui
  • Kumaha ngawétkeun anjing laut?

    Kumaha ngawétkeun anjing laut?

    Anjing laut mangrupakeun bagian dasar pikeun nyegah sagala jinis leakage, tapi instalasi tur pelestarian anjing laut, teu ukur mangaruhan pangaruh sealing minyak, tapi ogé langsung mangaruhan kinerja parabot mesin.1. Anjing laut kudu disimpen dina lingkungan airtight ulah kontak jeung Uap jeung lebu ...
    Maca deui
  • Ngadegkeun Nanjing Qixia District Mesin Konstruksi Kamar Dagang

    Ngadegkeun Nanjing Qixia District Mesin Konstruksi Kamar Dagang

    Dina 30 Nopémber 2021, Kamar Dagang Mesin Konstruksi Distrik Qixia ngayakeun rapat pangadegna di Buckingham Grand Hotel, Nanjing.Féderasi Kotamadya Industri sareng Dagang, Departemen Gawé Hareup Serikat Panitia Distrik, Féderasi Distrik Industri ...
    Maca deui
  • Ditambahkeun mode anyar - Acara langsung

    Ditambahkeun mode anyar - Acara langsung

    Acara langsung parantos ngahususkeun jarak antara penjual sareng konsumén.Dina prosésna, kami bakal nunjukkeun sacara rinci produk anu kedah dipikanyaho para nasabah dina prosés penjualan.Dina interaksi sacara real-time, kami bakal masihan jawaban anu paling profésional sareng nunjukkeun deta produk ...
    Maca deui
  • Mesin HOVOO - fokus kana kualitas sareng narékahan pikeun pangwangunan

    Mesin HOVOO - fokus kana kualitas sareng narékahan pikeun pangwangunan

    Nanjing HOVOO mesin téhnologi Co., Ltd. geus komitmen kana ngembangkeun produk kualitas luhur pikeun konsumén domestik jeung luar nagri.dina prosés ieu, inovasi kontinyu, reformasi téhnologi, ngungudag kaunggulan.Dina gelombang ngembangkeun hareup, ditangtukeun pikeun terus ngumpulkeun, pre ...
    Maca deui
  • Trend ngembangkeun anjing laut

    Trend ngembangkeun anjing laut

    Ayeuna, industri mesin konstruksi Cina parantos ngenalkeun sajumlah ageung desain mesin utama sareng téknologi manufaktur ti nagara maju.Sarta laun diadopsi konsép design Sistim sealing canggih internasional tur aplikasi alat sealing ...
    Maca deui