spanduk

Warta pausahaan

Warta pausahaan

  • Ngadegkeun Nanjing Qixia District Mesin Konstruksi Kamar Dagang

    Ngadegkeun Nanjing Qixia District Mesin Konstruksi Kamar Dagang

    Dina 30 Nopémber 2021, Kamar Dagang Mesin Konstruksi Distrik Qixia ngayakeun rapat pangadegna di Buckingham Grand Hotel, Nanjing.Féderasi Kotamadya Industri sareng Dagang, Departemen Gawé Hareup Serikat Panitia Distrik, Féderasi Distrik Industri ...
    Maca deui
  • Ditambahkeun mode anyar - Acara langsung

    Ditambahkeun mode anyar - Acara langsung

    Acara langsung parantos ngahususkeun jarak antara penjual sareng konsumén.Dina prosésna, kami bakal nunjukkeun sacara rinci produk anu kedah dipikanyaho para nasabah dina prosés penjualan.Dina interaksi sacara real-time, kami bakal masihan jawaban anu paling profésional sareng nunjukkeun deta produk ...
    Maca deui
  • Mesin HOVOO - fokus kana kualitas sareng narékahan pikeun pangwangunan

    Mesin HOVOO - fokus kana kualitas sareng narékahan pikeun pangwangunan

    Nanjing HOVOO mesin téhnologi Co., Ltd. geus komitmen kana ngembangkeun produk kualitas luhur pikeun konsumén domestik jeung luar nagri.dina prosés ieu, inovasi kontinyu, reformasi téhnologi, ngungudag kaunggulan.Dina gelombang ngembangkeun hareup, ditangtukeun pikeun terus ngumpulkeun, pre ...
    Maca deui