spanduk

warta

Poé sukur nyaéta festival tradisional barat, nyaéta liburan anu diciptakeun ku urang Amérika, tapi ogé liburan reuni kulawarga Amérika!

Harti utama Poé Syukuran nyaéta pikeun ngabejaan urang kaéndahan alam manusa, tina naon bae bisa ngagambarkeun rasa sukur, salam ka kolot, babaturan, nulungan jalma merlukeun , anu kinerja syukur.Hayu urang diajar bersyukur, diajar ngahargaan, diajar ngartos sareng toleransi, sareng anu paling penting, diajar cinta.Éta anu leres-leres masihan kahirupan ka urang.

Wilujeng sumping ti Nanjing Houfu Machinery Technology Co., LTD

Poé sukur


waktos pos: Nov-24-2022