spanduk

warta

Ukur Diaméter Luar (OD), Diaméter Batin (ID), lebar sareng jangkungna.

Sering diménsi dicitak dina segel.Upami henteu, anjeun tiasa ngukur segel nganggo pangawasa, vernier atanapi calipers.Candak sababaraha pangukuran sabudeureun segel nalika ngukur diaméterna, guna nerapkeun ukur rata.

pangukuran rata


waktos pos: May-07-2022